Har du ondt et sted på kroppen? Du har brug for en fysioterapeut Esbjerg

Nogle gange driller kroppen, og du får en skade eller skavank, som du ikke kan slippe af med. Så er det, at du har brug for hjælp fra en fysioterapeut Esbjerg. Hos en fysioterapeut kan du få hjælp til at få genoptræning af knæ, en skulder eller din ryg, så du igen kan dyrke din sportsgren eller udføre dit arbejde.

Her på siden finder du al den information, som du har brug for, for at kunne finde den helt rigtige fysioterapeut i Esbjerg, som kan hjælpe dig af med skaden. Du finder telefonnumre, adresser, åbningstider og kompetencer for hver enkel fysioterapeut i dit nærområde.

Find en klinik med dygtige og professionelle fysioterapeuter, og ring til dem og få en snak med dem om, hvad de kan hjælpe dig med. Hvis skaden er sket akut, og du har brug for hjælp nu og her, så tilbyder flere klinikker for fysioterapi akuttider, så du måske allerede kan få en tid i dag eller i morgen.

På den måde kan du hurtigt komme i gang med dit genoptræningsforløb og du kan se en smerte- og skadefri fremtid i møde. Find en fysioterapeut Esbjerg i dag og start behandlingerne allerede i morgen. Inden længe vil du kunne deltage i fysiske aktiviteter igen og endda uden at have smerter. 

Hvad kan fysioterapeuten hjælpe dig med? Læs mere om behandlingerne her

En fysioterapeut Esbjerg vil kunne hjælpe dig igennem et genoptræningsforløb for enhver skade eller skavank, som du har pådraget dig. Om det gælder et piskesmæld fra en bilulykke, eller det gamle løberknæ, som driller igen, eller måske er det dit job, som har givet dig en overbelastning i armen eller skulderen – lige meget hvilken smerte du føler eller hvilken kropsdel du har beskadiget, så vil en fysioterapeut kunne hjælpe dig over det.

I behandlingen kan indgå massage, strækøvelser, ultralyd og laserbehandlinger, og sammen med nogle styrkeøvelser, som du skal lave derhjemme, så vil din krop gradvist komme tilbage til normale tilstande igen. Det kræver blot, at du møder op til dine konsultationer hos din fysioterapeut Esbjerg, og at du ind imellem behandlingerne, laver de styrkeøvelser, som der indgår i det personlige træningsprogram, som fysioterapeuten har lagt til dig.

Gradvist øges niveauet for disse øvelser, så du bliver mere og mere stærk, får større smidighed, eller får din balance igen. Så få lagt et personligt genoptræningsprogram hos en af de dygtige fysioterapeuter, og følg det til punkt og prikke. Så vil du snart være sluppet af med din skade og du kan igen fungere normalt under fysisk aktivitet. Så hvad venter du på? Book en tid hos din lokale fysioterapeut i Esbjerg eller i Fysioterapeut Midtjylland allerede nu.

Er du mere til holdtræning i træning for dig selv derhjemme? Det er der råd for

Du kender det sikkert: Genoptræning er kedelig, når den foregår med dig selv derhjemme, og du springer over gang på gang og får ikke lavet alle de øvelser, som du bør i forhold til dit program. Så kan det være, at holdtræning er meget mere dig.

Spørg din fysioterapeut Esbjerg, om der tilbydes holdtræning i klinikken, og hvis der gør, så book en prøvetime på ét af de hold, der passer bedst til din skade. Er du for eksempel lige blevet udskrevet fra en knæoperation, så skal du på et hold specielt designet til folk med samme problem.

Det samme gælder, hvis du har ondt i ryggen – så skal du melde dig på et hold, som har fokus på at styrke din rygmuskulatur og forbedre din holdning. Har du gennemgået et længere sygdomsforløb og har været hospitalsindlagt i en længere periode? Så kan det sagtens være, at din balance har taget skade af at være sengeliggende så længe.

Så skal du begynde at træne på et balancehold, som vil styrke din evne til at holde balancen og gøre din core stærkere. Det kan også være, at der er en lille ny på vej, men at graviditeten er hård ved din krop, og at du døjer med ondt i bækken og ryg.

Heldigvis tilbydes der mange hold for gravide/akupunktur gravid, som skal gøre det lettere for dig, at komme igennem den sidste og tunge del af graviditeten, som tit skaber problemer for din krop. Ring til dit træningscenter og book en prøvetime. Det kan måske endda være, at du ligefrem vil synes, at det er sjovt og fedt at træne. Måske endda så fedt, at du fortsætter den gode stil efter at du er blevet af med din skade. 

Har du en drøm om at blive uddannet til fysioterapeut? Læs om uddannelsen her

Når du starter på fysioterapeutuddannelsen, starter du på en uddannelse, som lærer dig at kunne behandle syge mennesker, men også en uddannelse, som lærer dig at rådgive raske mennesker i at holde sig sunde og stærke.

Du vil komme tæt på dine patienter, og det gælder både fysisk og psykisk. Uddannelsen varer 3 ½ år, og du vil lære en masse om genoptræning, anatomi, fysiologi og en hel masse anden viden om kroppen og vores bevægeapparat. Du vil skulle igennem både teoretiske forløb og praktikforløb, og du lærer også at dokumentere dine patienters konsultationer i klinikken samt at sammensætte et personligt træningsforløb.

Og som noget meget vigtigt, lærer du at stille en diagnose. Teoridelen sker primært på dit uddannelsessted, og den mere praktiske del af undervisningen foregår på hospitaler, i kommunerne eller hos klinikker for fysioterapi eller i træningscentre.

Synes du, at det lyder som en uddannelse, som du godt kunne tænke dig at give dig i kast med, så søg ind næste gang der er en mulighed. Uddannelsen kan tages mange forskellige steder rundt omkring i Danmark, blandt andet på Campus Esbjerg. Så tag det næste skridt mod nogle spændende jobmuligheder og start på fysioterapiuddannelsen. Du vil opleve uddannelsen som spændende, varieret og med nogle spændende udfordringer, som helt sikkert kan motivere dig under hele uddannelsen. Er du Danmarks næste fysioterapeut?