Har du ondt i kroppen? Hvorfor kontakter du ikke en fysioterapeut Fredericia?

Hvis du går rundt og har smerter i kroppen, skal du ikke vente for længe. Smerterne kan blive kroniske, hvis ikke de behandles i tide. Derfor er det vigtigt, at du tager kontakt til en fysioterapeut Fredericia, som kan hjælpe dig med at blive smertefri.

Her på siden finder du al den information du har brug for, når det gælder fysioterapi. Du kan finde fysioterapeuternes telefonnummer, åbningstider, adresser og services inden for behandling af skader og skavanker, og nogle tilbyder også holdtræning, som kan være en del af det samlede program for at genoptræne dig og din krop, så du igen er smertefri.

At gå rundt med konstante smerter er uudholdeligt. Det går både ud over jobbet, det sociale liv, pligterne i hjemmet og værst af alt, dit velbefindende.

Så vent ikke for længe med at kontakte en professionel. Du skal hurtigst muligt i gang med den rette behandling, som kan få dig på banen igen.

Har du været ude for en trafikulykke eller arbejdsskade? En fysioterapeut Fredericia er din redning

Når du kommer til en fysioterapeut Fredericia, kan du forvente, at der bliver taget god hånd om dig. Først og fremmest sætter fysioterapeuten sig grundigt ind i din baggrund, hvordan er skaden sket, hvor længe er det siden og hvor føler du smerte. Derefter vil du måske modtage massage på det ramte sted, eller måske akupunktur og måske kombinerer fysioterapeuten det hele med behandlinger med ultralyd, som virker lindrende på muskler og sener.

Du vil helt sikkert også få vist nogle øvelser, som det forventes at du laver selv derhjemme, og det er rigtig vigtigt for din helbredelse, at du laver øvelserne præcis som fysioterapeuten har vist dig dem og det antal gange, som du har fået besked på. Dine besøg hos en specialist kan ikke alene gøre dig smertefri, du skal også selv gøre en stor indsats. 

Tilmeld dig et hold hos fysioterapeuten – det kan være en del af din genoptræning

De fleste fysioterapi klinikker tilbyder en række hold, som kan være en del af dit genoptræningsprogram. Døjer du med ondt i ryggen, skal du tilmelde dig et ryghold. Det kan også være, at du efter et sygdomsforløb eller en bilulykke har svært ved at holde balancen. Så er der helt sikkert et balancehold for dig.

Er du i lykkelige omstændigheder, som desværre ikke er så lykkelige som de kunne være, på grund af ondt i lænden og bækkenet, kan du med fordel melde dig til træning på et hold for gravide hos din fysioterapeut Fredericia. Er du aktiv sportsudøver, men er løbet ind i en knæskade, så kan du tilmelde dig et hold, som tager hensyn til og styrker dine knæ.

Der er helt sikkert et hold for dig

Og det kan garanteres, at hvis du gør en ekstra indsats med træningen, så vil du langt hurtigere få styrket dine muskler, blive mere smidig og forbedre din balance. selv til gravide har du mulighed for at få Akupunktur gravid. Så hvad venter du på? Kontakt din lokale fysioterapeut Fredericia og påbegynd rejsen mod en bedre og helt smertefri hverdag.