Står du og mangler en fysioterapeut Horsens? Så læs mere her

Du har måske været uheldig at komme til skade med dit knæ under en fodboldtræning, og nu har du brug for genoptræning af dit knæ. Så har du brug for en fysioterapeut.

Der findes rigtig mange dygtige og professionelle fysioterapeuter i Horsens, så du kan trygt lade dem behandle din skade. Find en fysioterapeut Horsens her. Her er alt du behøver at vide, for at finde frem til den helt rigtige fysioterapi klinik: telefonnumre, adresser, åbningstider, behandlingsmetoder, beskrivelse af personalet og meget mere.

Find den fysioterapeut Horsens, som du finder bedst egnet og tag kontakt til dem allerede i dag. Så kan du hurtigt komme i gang med et behandlingsforløb og inden længe kan du igen deltage i fodboldtræningen med alle holdkammeraterne.

Hvad kan din fysioterapeut Horsens gøre for dig?

Der er ingen grænser for, hvilke sportsskader en fysioterapeut kan hjælpe dig over. Om det er et løberknæ, en skade efter en skitur eller en tennisalbue, så vil du finde ud af, at behandlinger hos en fysioterapeut Horsens vil gavne din krop.

Du kan få hjælp til at komme over et piskesmæld, hvis du har været så uheldig, at have været involveret i et biluheld, eller du kan få hjælp til at genopbygge din balance, hvis den er blevet dårlig for eksempel efter længere tid som sengeliggende i forbindelse med et langvarigt sygdomsforløb.

Døjer du med rygsmerter eller ondt i lænden, så kan du også få god behandling hos en fysioterapeut Horsens, til at komme over det. Fysioterapeuten har mange gode forslag til, hvordan netop din skade kan behandles, og sammen lægger I en helt personlig plan for, hvordan dit genoptræningsforløb skal være. Og så er det bare om at klø på, og få lavet de øvelser, som fysioterapeuten siger, at du skal lave, se mere under Fysioterapeut Næstved

Det er et samarbejde, at starte et forløb hos en fysioterapeut Horsens

Du skal ikke regne med, at du kommer sovende til at komme over en skade. Det er et samarbejde mellem dig og fysioterapeuten, og det er meget vigtigt, at du overholder den plan, som der er specielt skruet sammen til dig. Ellers skal du ikke regne med, at du kan komme over din skade eller du skal i hvert tilfælde regne med, at der går længere tid, inden du igen er på benene.

Når du kommer til din første konsultation hos fysioterapeuten, vil du blive bedt om at fortælle om, hvordan skaden er sket, hvor længe har smerterne stået på, er det en skade der er sket akut, eller er den kommet gradvist, for eksempel i forbindelse med en overbelastning på jobbet eller i forbindelse med udøvelse af sport.

Når fysioterapeuten har fået svar på de ting han eller hun har brug for, kan genoptræningsforløbet begynde. Du vil først få lavet nogle strækøvelser, måske kombineret med massage. Mange fysioterapeuter gør også brug af ultralyd eller laserbehandlinger, for at hjælpe muskulaturen lidt på vej. Når det så er gjort, vil du få vist nogle træningsøvelser, som er specielt tilpasset din skade og dit genoptræningsforløb.

Du skal kunne lave øvelserne selv, og når de sidder lige i skabet, bliver du sendt hjem og bedt om, at lave øvelserne et antal gange hver dag, indtil næste gang du skal til behandling hos fysioterapeuten.

Gang efter gang vil øvelserne blive tilpasset efterhånden som du gør fremskridt, og ved at tage små skridt med øvelserne, vil du før eller siden slippe af med din skade. Så få ringet til en fysioterapeut i Horsens, og book en tid til den første konsultation allerede i dag. Nogle klinikker for fysioterapi tilbyder akuttider, så det er muligt at komme til indenfor en dag eller 2. 

Er du mere motiveret for at træne på et hold? Det er også muligt hos en fysioterapeut Horsens

Du kender det nok. Det er så svært at tage sig sammen til at få lavet alle de øvelser, som fysioterapeuten har sagt, at du skal lave hver dag. Så fungerer holdtræning måske bedre for dig. De fleste større klinikker for fysioterapi tilbyder mange forskellige hold, alt efter hvad du har behov for.

Der er hold fra morgenstunden til om aftenen, så der vil helt sikkert være et hold, der passer dig bedst tidsmæssigt. Du har måske brug for et ryghold, for at styrke din rygmuskulatur, eller et balancehold, fordi det kniber med at holde balancen på grund af en sygdom. Det kan også være, at du efter en operation i knæ eller hofte har brug for at få en bedre smidighed i kroppen.

Så kan du melde dig til et hold, som giver dig mere smidige led. Er du gravid og er i den sidste del af graviditeten, så kan det være, at der er tilstødt komplikationer i form af ondt i bækken og ryg. Der findes også hold for gravide, som netop går ind og arbejder med disse områder af kroppen. Så se dig lidt omkring, og find ud af hvad din lokale fysioterapeut tilbyder indenfor holdtræning.

Det kan være, at det er den helt rigtige måde for dig, at få lavet de meget vigtige øvelser. Og det er øvelser der skal til, for at du kan komme dig over en skade eller en skavank. Så se at hank op i dig selv, og få meld dig til et hold hos den lokale fysioterapeut Horsens. 

Har du overvejet at blive fysioterapeut? Du kan læse mere om fysioterapiuddannelsen lige her

Ønsker du at uddanne dig til fysioterapeut, kan du melde dig til fysioterapiuddannelsen, som tager 3 ½ år og indeholder både teoretiske og praktiske forløb.

Du vil komme ud i praktik hos forskellige klinikker i kommunen eller indenfor det private. Du kan faktisk også vælge, at tage et semester i det store udland, hvis det er det du har lyst til.

Du vil lære teori, praktisk behandling, rehabilitering og genoptræning, og noget om generel sundhed. Og så vil du selvfølgelig også lære, hvordan du stiller en diagnose, samt sammensætter et genoptræningsforløb til dine patienter.