Har du ondt i skulderen eller driller knæene? Så find en fysioterapeut Silkeborg

Det er dumt at gå rundt og have ondt i kroppen i længere tid, så hvorfor ikke finde en fysioterapeut Silkeborg, som kan hjælpe dig med at komme af med smerterne?

Der findes mange dygtige og professionelle fysioterapeuter i Silkeborg, og mange af dem har flere års erfaring med at smertebehandle og styrke kroppens muskulatur.

Du kan finde en masse information om din fysioterapeut Silkeborg

Her på siden, og du kan hurtigt og nemt finde telefonnummer, adresse, åbningstider og online booking til klinikken for fysioterapi.

Så tag kontakt til en fysioterapeut Silkeborg, og kom snart til første konsultation, og du kan begynde genoptræningen og se frem til en smertefri hverdag.

Når skaden er sket eller smerterne opstår, bliver livet sat på stand-by. Tal med din fysioterapeut

En skade kan komme snigende eller opstå akut. Lad være med at gå rundt med skaden for længe, da det i det fleste tilfælde blot vil forværre din situation. Tag kontakt til en specialist, og få startet et behandlingsforløb op. Jo før, jo bedre.

Hvorfor gå rundt med smerter

Hvorfor gå rundt med smerter og blive nødt til at sige nej til sociale arrangementer, sygemelde sig fra jobbet og droppe motionen? Det kan ikke betale sig. Så få en snak med din læge og få en henvisning til en lokal fysioterapeut Silkeborg, som kan hjælpe dig af mad skaden eller skavanken.

Du kan måske endda få betalt din fysioterapi behandlinger af din forsikring. Nogle arbejdspladser har en sundhedsforsikring, som dækker for eksempel fysioterapi.

Alt det kræver

Er et opkald til forsikringen, som så viderestiller dig til fysioterapeuten, og du kan med det samme få bestilt en tid. Nogle gange kan det være svært at få en hurtig tid hos en fysioterapeut Silkeborg, men der findes klinikker, som tilbyder akuttider, og det er rigtig rart i nogle akutte tilfælde. For smerterne kan være så slemme, at du ikke kan andet end at sidde stille. Så kom i gang med et behandlingsforløb hurtigt.

Din fysioterapeut Silkeborg bruger forskellige behandlingsmetoder til at gøre dig smertefri

En fysioterapeut kan udover træningsøvelser, der styrker muskulatur, balance og smidighed, også gøre brug af andre midler. Det kan for eksempel være massage, ultralyd eller laserbehandlinger.

Du kan også få lavet indlæg til dine sko, hvis det viser sig, at det er din fodstilling og gangart, der forårsager smerter i for eksempel knæ eller fødder. Så tal med fysioterapeuten om, hvilke behandlingsmuligheder der er for dig.

Vær positiv indstillet

Du skal være indstillet på, at du selv skal gøre en del af arbejdet med at blive rask derhjemme. Du vil få vist og gennemgået nogle øvelser grundigt, som du skal lave en eller flere gange om dagen derhjemme.

Og det er vigtigt at få dem lavet, for at du kan gå en smertefri hverdag i møde. Så lyt godt efter og lav dine lektier, så er du snart i god og smertefri form igen. Du kan også melde dig til et hold hos fysioterapeuten. For eksempel et ryghold eller et balancehold.