Hvad er BMS akupunktur? Bliv klogere på metoden her

Når man taler om BMS akupunktur (metoden kaldes også for BMS Painkiller akupunktur), så er det en form for akupunktur, hvor man går ind og kortlægger din krop i dele, eller regioner kunne man også kalde det. Disse regioner bliver derefter behandlet med akupunkturnåle, og disse nåle gør så det, at de går ind og frigiver de spændinger og energier, som du måtte have i kroppen.

Der ses på forskellige områder, når der udføres BMS akupunktur: Muskler, led og nerver. Denne differentiering gøres for at finde frem til den årsag, som er skyld i dine smerter. Akupunktøren sætter ikke nålene i før at der er lavet en meget grunding undersøgelse af patienten. Når årsagen til smerterne er fundet, sættes der nåle i den angrebne region på kroppen. Når nålene er sat i, bliver patienten bedt om at holde sig i bevægelse, og det er med til, at smerter og diverse spændinger efter meget kort tid forsvinder som dug for solen.

Mange akupunktører vælger at kombinere BMS akupunktur med øreakupunktur, som også er en metode, som har en utrolig god effekt på stress og andre psykiske smerter. En behandling med BMS hos Fysioterapeut Holstebro tager i de fleste tilfælde ca. en halv time, og i den halve time, vil du få isat nåle i underarme og hænder, på underbenet og i fødder og hovedbund.

Hvad er BMS akupunktur godt for?

Lider du af nakkesmerter, problemer med rygsøjlen (det kunne for eksempel være et piskesmæld) eller smerter i knæ, fødder eller hofter, så kan det måske være noget for dig.

Denne form for akupunktur kan også afhjælpe smerter i ansigt og kæbe, og har endvidere en helbredende effekt på stress og traumer, som for eksempel angst, depression eller søvnløshed. Som du kan læse, er der næsten ikke det, som BMS akupunktur kan hjælpe dig med.

Så går du rundt med en af de nævnte lidelser, så er det værd at undersøge denne metode indenfor akupunktur nærmere. Der findes en del akupunktører i Fysioterapeut Skanderborg, som har specialiseret sig indenfor BMS akupunktur, og der ligger helt sikkert en klinik, som kan tilbyde denne form for akupunktur i nærheden af dig.

Så find en akupunktør, som kan tilbyde dig behandlinger, og bestil en tid til en konsultation. Hvem ved? Måske er det din redning mod smerterne i hverdagen. Det er da helt sikkert et forsøg værd at prøve.