Ved du hvad NADA akupunktur er? Hvis ikke, så læs videre nu

Når du modtager NADA behandlinger, vil du opleve, at din krop kommer mere i balance. Dine kropsfunktioner vil blive styrket, og du vil mærke en indre ro og et større fokus. En NADA akupunktur behandling foregår på denne måde:

Du får isat 5 tynde og selvfølgelig sterile nåle i hvert af dine ører. Så skal de have lov at sidde der i ca. 45 minutter. Du vil blive tilbudt en detox nada te, som skal være med til at forstærke virkningen af den behandling du får. Nogle gange vælger akupunktøren, at sætte nogle flere nåle i. Dette vurderes ud fra den enkelte klient. 

Er NADA akupunktur smertefuldt? Læs her om du skal føle dig afskrækket

De nåle, der benyttes til behandlingerne fra Fysioterapeut Næstved, er ekstremt små og tynde, så du vil føle så godt som ingen smerte. Du vil du nogle gange kunne mærke et lille stik, når nålen prikkes ind i huden. Men det er en smerte, som de fleste ikke vil føle ubehag ved. Så det er ikke nålene du skal lade dig afskrække af.

Med hensyn til bivirkninger, så er der ingen. Det eneste du måske vil opleve, er lidt snurren eller prikken i øret eller ned omkring kæbeområdet. Men det kan være et godt tegn på, at behandlingerne faktisk har en god virkning på dig.

Nogle gange vil du opleve, at en gammel skavank eller et problem du har haft tidligere, kan komme tilbage, men det vil så kun være for en kort bemærkning. Det er dermed ikke noget, du skal lade dig afskrække af. Du kan føle en stor træthed efter NADA akupunktur, men det vil dog hurtigt forsvinde. 

Hvis du lider af et af disse problemer, kan du have glæde af NADA akupunktur

Har du været ramt af stress eller lider du af for eksempel ADHD, så kan du helt sikkert få glæde af at modtage NADA akupunktur. Det kan også være, at du er rendt ind i en periode med depression, så vil NADA akupunktur være et godt valg, som kan give dig fornyet energi og lysere livssyn.

NADA virker dæmpende på stress, har en god effekt på hovedpine og stress, giver dig en bedre søvn, dæmper eventuel angst eller uro, og kan tilmed gå ind og styrke dit immunforsvar.

Det kan også være afhjælpende i forbindelse med overgangsalderen, hvor det kan gå ind og regulere din hormonbalance og dermed de humørsvingninger, som du måske oplever læs mere på Fysioterapeut Skanderborg