Græder dit barn meget og er fuldstændig utrøstelig? Så prøv zoneterapi baby

Når dit lille spædbarn pludselig begynder at græde utrøsteligt dag efter dag og nat efter nat, er det noget der tærer på kræfterne både hos dig og hos barnet selv. Og da det i forvejen er en meget stor omvæltning, at få et spædbarn i huset, så kan det være uoverskueligt og opslidende, at få et barn, der græder meget og som du ikke kan trøste.

Der kan være flere grunde til, at dit barn græder og ikke kan trøstes. Det kan være utilpashed eller den såkaldte 3 måneders kolik. Det er aldrig rart, at høre sit barn græde, og da slet ikke, når man ikke kan finde en måde at trøste det på. Det er her på Fysioterapeut Slagelse, at zoneterapi baby kan være din og jeres redning. Find en lokal zoneterapeut, som tilbyder zoneterapi, og få en snak med ham eller hende.

Du skal fortælle, hvordan dit barn opfører sig, er der bestemte tidspunkter på barnet, hvor gråden er værre, er det i forbindelse med at det bliver lagt i seng eller er det når det har spist. På den måde, kan zoneterapeuten pejle sig ind på, hvor problemet ligger og på den måde yde den allerbedste behandling af dit barn.

Hvorfor har zoneterapi sådan en god effekt på spædbørn?

En af grundene til, at dit barn græder utrøsteligt som spæd, kan være kolik. Man taler om kolik, når dit barn græder dagligt eller så godt som dagligt, og oftest på det samme tidspunkt af dagen. Gråden er af længere varighed og dit barn er utrøsteligt.

Men ved ikke helt, hvorfor barnet græder, men man har en teori om, at det skyldes mavesmerter, for tit trækker barnet benene op til sig og knytter sine hænder, når det græder. Kolik forsvinder med tiden, men kan lindres med zoneterapi baby, og gråden kan dæmpes og tilmed hjælpe tarmene med at udvikle sig hurtigere.

Da alle spædbørn er forskellige, er det svært at sige, hvor mange behandlinger, der skal til, for at det er blevet hjulpet, men man vil i de fleste tilfælde kunne mærke en klar forbedring efter 2 til 3 behandlinger med zoneterapi.

Når du er til zoneterapi baby, vil du også få vist nogle simple og små øvelser, som du selv kan lave med din baby derhjemme. Øvelserne er med til at hjælpe maven på vej, og dermed kan noget af gråden forhindres, find mere information her Fysioterapeut Odense

Er du gravid og døjer med kvalme eller smerter i bækken og ryg? Prøv zoneterapi gravid

Det er bestemt ikke usædvanligt, at man oplever gener under sin graviditet. Det er ofte udpræget kvalme og madlede, som kan gøre hverdagen som gravid uudholdelig – og nogle gange vare hele graviditetens ni måneder.

Har du prøvet at spise alverdens ting og sager efter gode råd fra mor og veninderne, men lige meget hjælper det mod kvalmen, så er zoneterapi måske en mulighed for dig, for at slippe af med kvalme og madlede. Zoneterapien kan hjælpe dig fri af kvalmen, og du kan nyde resten af din graviditet.

Det kan også være, at du i den sidste del af graviditeten døjer med ondt i ryg og bækken på grund af den tunge vægt af barnet. Denne type smerter kan zoneterapi gravid også afhjælpe eller helt fjerne. Så lad være med at ødelægge den lykkelige tid med at gå rundt med smerter af den ene eller den anden art.

Få zoneterapi og bliv smertefri. Får du zoneterapi når du er gravid, kan du også vælge at se på det som en stille og afslappende stund, du kan nyde fuldt ud, uden at skulle tage stilling til de daglige pligter eller resten af den lille familie. Så giv dig selv noget kvalitetstid alene, og bliv helt klar til familieforøgelsen. Du fortjener det helt sikkert. 

Find en lokal zoneterapeut, som tilbyder zoneterapi baby

Der er et stort udvalg af zoneterapeuter, og en del af dem har speciale i, at give zoneterapi til babyer. Så find en lokal zoneterapeut, som giver behandlinger til babyer og du og din baby kan gå en roligere tid i møde uden utrøstelig gråd. Det giver ro på babyen og ikke mindst hele resten af familien.

Så nyd den lille ny, som er blevet meget mere glad og rolig efter behandlinger med zoneterapi baby, og bliv en glad og harmonisk familie igen ovenpå nogle hårde første måneder med en lille ny i huset.

Find en zoneterapeut og ring og få en snak med hende eller ham om, hvilke former for zoneterapi de tilbyder i deres praksis, og bestil tid til en første konsultation til dig eller din baby – eller måske jer begge. Du kan finde åbningstider, adresser, telefonnummer og online booking på de fleste zoneterapeuters hjemmesider.

Du kan også læse om deres baggrund og erfaring og hvordan de arbejder med zoneterapi. På den måde kan du danne dig et indtryk af, hvad du kan forvente, når du møder op til din første behandling eller en behandling med zoneterapi baby.

Du skal forvente at skulle have mere end én behandling med zoneterapi for at opnå den fulde effekt af behandlingen, men du kan måske allerede efter første behandling mærke en forskel. Det er meget individuelt fra person til person, hvordan man tager i mod zoneterapi. Det samme gælder for din baby, når den får zoneterapi find en under Fysioterapeut Randers