Har du ondt i kroppen? Du har brug for en fysioterapeut København

Det kan ikke betale sig, at gå rundt og have ondt i kroppen. Har du fået en skade i forbindelse med udøvelse af sport eller har du været involveret i et trafikuheld, så har du måske fået en skade, som ikke bare går over af sig selv, men som kræver behandling hos en fysioterapeut København.

Når du går til behandling hos en fysioterapeut, vil du opleve, hvordan din krop gradvist bedres og du blive stærkere og mere smidig i din krop generelt. Du skal selv gøre en del af arbejdet med at komme på banen igen, ved at udføre nogle forskellige øvelser derhjemme.

Det er en del af det personlige genoptræningsprogram, som din fysioterapeut har lavet til dig. Her på siden finder du al den information, som du har brug for, når du skal finde den helt rigtige fysioterapeut København.

Du finder telefonnummer, adresser og åbningstider, og du kan læse om personalet på klinikken for fysioterapi, og se hvilke ydelser de tilbyder, samt om de har holdtræning og er med i en forsikringsordning, for eksempel ”Danmark”. Så læs videre og find en dygtig og professionel fysioterapeut i København, som du kan booke en tid til din første konsultation hos.

Var du uheldig til tirsdagens fodboldtræning? Du har brug for en fysioterapeut København

Nogle gange er uheldet ude, og man kommer til skade lige når det er sjovest og går allerbedst. Det er måske det, der er sket for dig til træningen i går aftes. Hvad enten du er kommet til skade med knæet til fodbold, er faldet af hesten til ridning eller har fået et løberknæ under aftenens løbetur, så har du brug for kyndig behandling for at komme skaden til livs.

Det er det, din fysioterapeut København kan hjælpe dig med. Fysioterapeuten går ind og styrker dine sener og muskler og gør din krop klar og stærk igen. Du skal igennem et længere forløb alt efter hvor slem skaden er, men de fleste skader kan blive helbredt ved hjælp af fysioterapi. Så find en fysioterapeut i dit lokalområde i København, og ring til dem og få en snak med dem om, hvad de kan gøre for dig.

Du kan måske allerede få en tid til din første konsultation i morgen, for nogle klinikker for fysioterapi tilbyder akuttider. På den måde er du hurtigere et skridt mod en helbredelse af din skade. Ring og book en tid nu. 

Har du brug for genoptræning efter en operation af knæ eller hofte? Din fysioterapeut København er klar

Hvis du har gennemgået en større operation, som for eksempel en knæoperation eller en hofteoperation, så kræver det grundig genoptræning, for at du kan komme til at bruge dit knæ eller hofte normalt igen. Det kan en fysioterapeut København hjælpe dig med. Når du vågner efter operationen, vil hospitalets fysioterapeut stå klar til at hjælpe dig igennem de første par dage efter operationen.

Det er nemlig altafgørende for din helbredelse, at du kommer i gang med at bruge den opererede kropsdel lige efter operationen. Og inden du kan komme hjem fra hospitalet efter operationen, skal du også lige vise sygeplejersker og læger, at du er klar til at gå på trapper. Så kan du blive udskrevet fra hospitalet, og kommunen vil stille en fysioterapeut København til din rådighed derhjemme.

Du vil efter din indlæggelse få besøg af en fysioterapeut i dit hjem, som skal hjælpe dig med at lave de genoptræningsøvelser der skal til, for at du kan komme til at bruge dit knæ eller din hofte som før din skade og operationen. Du skal regne med, at det kræver blod, sved og tårer, at komme sig efter en sådan operation, men med den rette fysioterapi og en god indsats fra dig selv, skal du nok komme tilbage til din sædvanlige form igen. Så hold ud, og lav de træningsøvelser, som der kræves af dig, og du vil snart kunne genoptage fodbolden, løbeturene eller en dans i byen igen.

Kender du til osteopati? Det er en form for fysioterapi, som ser på kroppen som en helhed

Hvis du har haft god erfaring med fysioterapi, kan du overveje også at gøre brug af osteopati. At blive osteopat kræver, at du læser videre efter din fysioterapiuddannelse på uddannelsen til osteopat, som varer i 4 år.

Uddannelsen indeholder blandt andet disse fag:

  • Anatomi
  • biokemi
  • neurologi
  • fysiologi

og du vil desuden lære, hvordan du skal bruge dine hænder til at undersøge din patient .Osteopater ser på kroppen som en helhed, og søger efter årsagen til skaden eller smerterne, frem for kun at symptombehandle. For ofte stammer skaden et helt andet sted fra, en der hvor det gør ondt. Osteopati er en blanding af medicinsk lægekunst og bruger elementer fra andre sundhedsfaglige fag.

Af eksempler kan nævnes kiropraktik, lægestudiet og selvfølgelig fysioterapi. Osteopati virker fordi man går ind og opbygger alle kroppens led, så de igen virker optimalt. 

Hvilke behandlingsmetoder gør din fysioterapeut København brug af?

Når du går til behandling hos en fysioterapeut København eller på fysioterapeut Sjælland, kan du forvente, at der vil blive brugt forskellige former for fysioterapeutiske behandlingsmetoder. Så ud over strækøvelser og styrkeøvelser, vil fysioterapeuten højst sandsynligt også bruge massage og ultralyd i behandlingen af din skade eller skavank.

Nogle gange bliver der også brugt laserbehandlinger, for at fremme helingsprocessen. Og så er der selvfølgelig alle de øvelser, som du selv skal lave derhjemme, for at komme tilbage i god og smertefri form igen. Du kan få behandlet alt fra dårlig balance og smidighed, til ondt i ryggen, piskesmæld eller løberskade hos din fysioterapeut København.

Er du i lykkelige omstændigheder, og giver den sidste del af din graviditet problemer i form af ondt i bækken eller ryg, så kan din fysioterapeut helt sikkert også hjælpe dig, så de lykkelige omstændigheder igen bliver lykkelige. Så find nummeret til din lokale fysioterapeut i København, og få lagt den første aftale i kalenderen allerede i dag. Du kan så gå en bedre og smertefri hverdag i møde.